"Har du møtt meg?"

Mandag, 20. juni, kl 17:00 - 20:00
Hausmania kulturhus - Link til Facebook-arrangement

Du er uformelt invitert til et skeivt møtested på et rolig sted ☕

Hvis du synes de fleste arrangement er utilgjengelige, er dette plassen for deg.

Det er fritt fram for å ta med kunst/håndarbeid, Gratis inngang, åpen mikrofon, alkoholfritt.

Den skeive trioen Gurkemeie spiller for oss! Det blir også åpen mikrofon 🥳

Tekst fra midten ned: "Har du møtt meg?" er håndskrevet i rosa med svart skygge. "Mandag 20 juni klokka 17. Hausmania. Hausmanns gate 34." Nederst på hver side er logoen til Steatornis og Kulturrådet med teksten "Støtta av Kulturrådet". Bakgrunnen har en rosa fargetone og består av uklare former som strekker som som greiner. Diagonalt delt der det er lysere øverst til venstre og mørkere nederest til høyre. Teksten "RECLAIM PRIDE" er gjentatt flere ganger fra toppen til det er helt usynlig.

Alt for mange arrangement krever at man undertrykker deler av seg selv for å delta. Deretter krever arrangørene at man strever seg i hjel for å sørge for at man i det hele tatt kommer inn — som suger all energien før arrangementet engang har starta. Man har heller ingen garanti for å bli lytta til. Vi mener at dette er undertrykkende og skadelig.

For å forandre verden må vi møtes for å bli kjent med hverandre. Vi må lære om hverandres drømmer, ønsker, behov og grenser. Det er når vi samarbeider med skeive på tvers av av alder, funksjonsvariasjon, etnisiteter, klassebakgrunn, kjønnsuttrykk og seksuell orientering at vi danner et fellesskap alle kan delta i. Et fellesskap som anerkjenner kreativiteten vår og som lar den blomstre.

Vi stiller ingen forventninger. Møt oss, vær til stede på akkurat den måten du ønsker. Vi har gjort vårt ytterste for å gjøre området så komfortabelt og tilgjengelig som mulig. Alle skeive fortjener et møtested.

Arrangementet er støtta av Kulturrådet, og avholdes av Steatornis i samarbeid med Reclaim Pride.

PROGRAM

PRAKTISK INFO

Vi har ordna dette allerede:

Vil du komme uten å være sosial, kommer ingen til å dømme deg.

OM LOKALET

Arrangementet holdes utendørs i Bakgården på Hausmania Kulturhus. Bakgården er stor nok slik at man unngår ubehagelig ekko. Bakgården har asfaltert underlag, og inngangen til do har ikke dørterskel.

Det er ca 10 meter med brostein foran porten. Porten vil stå åpen hele tiden under arrangementet. Sidegata ned til Bakgården er en bakke.

Å KOMME SEG TIL HAUSMANIA

Addresse: Hausmanns Gate 34 - https://goo.gl/maps/Mo4UxnXzCFSrgoSa9 Det nærmeste busstoppet er Jakobs kirke.

Det er mulig at det er noe veiarbeid mellom Jakobs kirke og Hausmania. Trafikken er høylydt.

TILGJENGELIGHETSERKLÆRING

Vi står på for inkludering. Vi har tenkt på skeive funkiser når vi laga eventet. Steatornis anerkjenner at valg av lokalet er uperfekt. Spørsmål og feedback kan rettes til maria@steatornis.no.

Illustrasjon av en dampende kopp i rød, blå, lilla og oransje. Tekst: velkommen

Endret den