Sommerleir for skeive funkiser

Skeivt nettverk i Norges Handikapforbund (NHF) i samarbeid med Steatornis inviterer til sommerleir for voksne skeive funksjonshemmede fra 7. til 13. august.

Leiren skal være på et leirsted/folkehøgskole/hostell i Oslo-området. (Du får vite hvor leiren skal være når du har meldt deg på.)

Sommerleiren skal gi deg påfyll til ditt skeive liv. Det vil være to hovedaktiviteter: «drag og burlesque» eller «Skeive meg, selvtillit, samtale og kunst» der en velger én, og masse gøye sosiale aktiviteter. Vi skaper en uke med forskjellige aktiviteter og foredragsholdere.

Leiren er for deg som tror du er skeiv, er litt skeiv, føler deg skeiv og for deg som er helt skeiv hele tiden. Det har ingenting å si hvilken bokstav du identifiserer deg med eller om du ikke liker noen labels, her er alle velkommen.

Du må i tillegg til å være skeiv også identifisere deg som funkis/funksjonshemmet/person med nedsatt funksjonsevne eller på andre måter bryte med funksjonsnormen. Det har ingenting å si hvordan du bryter funksjonsnormen, enten det er hørsel, syn, psykisk, nevromangfold, fysisk eller kognitivt. Leiren er åpen for alle skeive funkiser og vi kommer til å strekke oss langt for å tilrettelegge slik at alle føler seg velkommen.

skeiv%20funkis%20sommerleir%20-%205

Facebook-arrangement Påmeldingsskjema

Praktisk informasjon

Vi dekker reiseutgifter, opphold og 4 måltider per dag (skal du fly må dette avklares med Ingrid, e-post står nederst på siden). Om du har behov for å ha med BPA-assistent, ledsager eller annen støtteperson, dekker vi dette også.

Alle måltider blir inkludert. Det legges til rette for dietter og behov så lenge disse meldes fra om i påmeldingskjema. Trenger du bistand til enkle praktiske oppgaver som ledsaging, hente mat og drikke vil det være fellesassistenter til stede som kan bistå. Fellesassistenter kan ikke bistå med personlig hygiene eller av/påkledning.

Overnattingen er enten i delt rom eller enerom. De som har behov for det, får enerom.

Vi gjør det vi kan for å imøtekomme tilretteleggingsbehov enten det er tolk, skrivetolk, skjerming, ledsaging eller annet. Sammen finner vi gode løsninger som fungerer for deg.

Kostnad

Om du er medlem i NHF er leiren gratis, om du ikke er medlem koster det 500 kroner. Det koster 350 å bli medlem i NHF. NHF har også studentrabatt.

Kan du ikke eller ønsker ikke å bli medlem i NHF, ta kontakt med Ingrid eller med Steatornis direkte. Alle som ønsker det, skal kunne delta uten at økonomien er en hindring.

Personer over 30 år blir prioritert.

Viktig informasjon

Hele leiren er rusfri og alkoholfri. Det er nulltoleranse for bruk av ulovlige rusmidler og alkohol. Vi har alle ulike tilhørigheter og bakgrunner, og det er derfor nulltoleranse for funkofobi, homofobi, transfobi, rasisme, seksuell trakassering og krenkelser. Om en opplever noe ubehagelig vil det være ledere/assistenter til stede som kan bistå.

Varsle til Steatornis

Påmelding

Håper du vil komme, del gjerne med andre i målgruppen om du kjenner noen du tror har lyst på leir. Håper vi ses!

Vil du delta, meld deg på innen 15. april 2023 ved å fylle ut påmeldingsskjema under.

Skjemaet er konfidensielt, og det er kun Ingrid Thunem som har tilgang til å lese svarene dine. Du får e-post om du har fått plass innen 1. mai. Deltagernavn, romliste og informasjon om eventuelle allergier vil deles med overnattingsstedet og 1-2 personer i arrangementsgruppen.

Påmeldingsskjema

Spørsmål eller tilretteleggingsbehov?

Ta kontakt med arrangementsansvarlig Ingrid Thunem. Ingrid er ikke-binær (de/dem), lesbisk, sitter i rullestol, bruker BiPAP og har vært skeiv funkis-aktivist i mange år.

Du får tak i Ingrid på følgende måter:

Epost: ingrid.thunem@gmail.com
Telefon: 46 54 32 44
Instagram: @ingthunem
Facebook: Ingrid Thunem

Endret den