Support us

Steatornis er en organisasjon rotfestet i frivillighet og samfunnsdugnad. Prosjektene våre er avhengige av at vi søker midler av legater og fond. Derfor blir midlene vi får inn øremerka hvert enkelt prosjekt.

Nødvendige utgifter som f.eks. drift av hjemmeside betales så langt det lar seg gjøre av den årlige medlemskontigenten. Andre midler som Grasrotandelen, gaver og midlene som ikke er knytta direkte til prosjekt havner i denne potten.

Vår filosofi er å gi flest mulig sjans til å oppleve og ta del i prosjektene våre. Målet er gratis deltakelse. Ingen kostnader for deltakerne. En måte vi jobber for å få til er gjennom samarbeid med andre organisasjoner.

Du kan lese mer om hva Steatornis står for i vedtektene våre eller finne ut mer om oss her. Vi er også tilgjengelige på Facebook eller Instagram.

Membership

Ved å registrere deg og betale medlemskontingenten på minimum 1 kr blir du medlem i Steatornis.

Som medlem har du demokratiske rettigheter i Steatornis. Det betyr at du kan stemme på årsmøtet og melde deg som kandidat til styrevalg.

Uansett om du bare ønsker å bidra litt eller være med å forme organisasjonen så kan medlemsskap være for deg!

Vipps: 668941

It is possible to send us donations using Vipps number: 668941.

Bli vår grasrotgiver

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker.

Du kan enkelt bidra hver gang du leverer inn spill hos Norsk Tipping ved å velge oss som din Grasrotmottaker.

Innsamlingsaksjon via Facebook

Det er mulig å samle inn penger til Steatornis via Facebook.

Changed the